Επίσκεψη του Υπουργού Εργασίας κ. Κωστή Χατζηδάκη στις εγκαταστάσεις της Veral

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου, η VERAL υποδέχθηκε τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη στις εγκαταστάσεις της στον Γέρακα Αττικής.
Ο υπουργός συνοδευόμενος από τον διοικητή ΔΥΠΑ κ. Πρωτοψάλτη Σπύρο ξεναγήθηκε στα εργαστήρια και στη σύγχρονη μονάδα παραγωγής και συσκευασίας της εταιρείας.

Ο κ. Χατζηδάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την VΕRAL καθώς είναι μια ελληνική εταιρεία με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα που εξάγει τα προϊόντα της σε 40 χώρες, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει αρκετές θέσεις εργασίας, μέρος των οποίων είναι επιδοτούμενες από τα προγράμματα ΔΥΠΑ και αφορούν κυρίως σε νέους.
Ο κ. Χατζηδάκης επέλεξε την εταιρεία VERAL για να ανακοινώσει την έναρξη του νέου προγράμματος για 10.000 νέους μέχρι 29 ετών που τους δίνει την ευκαιρία να αποκτήσουν εργασιακή εμπειρία με μηνιαία επιδότηση ίση με τον κατώτατο μισθό για 7μήνες.

Ο υπουργός συνομίλησε τόσο με τους εργοδότες όσο και με τους εργαζόμενους σε όλα τα τμήματα της εταιρείας και εξέφρασε την ικανοποίησή του για το υψηλό επίπεδο των εργασιακών πρακτικών της VERAL, καθώς επίσης και για την προστιθέμενη αξία των προγραμμάτων ΔΥΠΑ και τον τρόπο που αυτά έχουν απορροφηθεί από την εταιρεία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στα πλαίσια των καλών εργασιακών πρακτικών η VERAL είναι ενεργό μέλος του παγκόσμιου οργανισμού ηθικού εμπορίου SEDEX και έχει δεσμευτεί για την συνεχή βελτίωση των δικαιωμάτων των εργαζομένων και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων γενικότερα καθώς και για την Επιχειρηματική Ηθική της. Για το λόγο αυτό επιθεωρείται συνεχώς από ανεξάρτητους φορείς -με άριστες επιδόσεις- πάνω στα Πρότυπα εργασίας, στην Επιχειρηματική ακεραιότητα, Υγιεινή και Ασφάλεια καθώς και το Περιβάλλον.
Good News

Επίσκεψη του Υπουργού Εργασίας κ. Κωστή Χατζηδάκη στις εγκαταστάσεις της Veral

Την Πέμπτη 2 Ιουνίου, η VERAL υποδέχθηκε τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Κωστή Χατζηδάκη στις εγκαταστάσεις της στον Γέρακα Αττικής. Ο υπουργός συνοδευόμενος από τον διοικητή ΔΥΠΑ κ. Πρωτοψάλτη Σπύρο ξεναγήθηκε στα εργαστήρια και στη σύγχρονη μονάδα παραγωγής και συσκευασίας της εταιρείας. Ο κ. Χατζηδάκης έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την VΕRAL καθώς είναι μια ελληνική εταιρεία με έντονη εξαγωγική δραστηριότητα που εξάγει τα προϊόντα της σε 40 χώρες, ενώ παράλληλα έχει δημιουργήσει αρκετές θέσεις εργασίας, μέρος των οποίων είναι επιδοτούμενες από τα προγράμματα ΔΥΠΑ και αφορούν κυρίως σε νέους.